Wie ben ik?

 

Ik ben Corine van Bokhorst-Roolvink woon in Nijkerk met mijn man en jongste zoon.

Een belangrijk deel in ons gezin is Paco onze Bordercollie (2010).  Paco is helaas overleden in 2023.


Hij was een herplaatste border collie waar wij heel veel van geleerd hebben. Drukte, onbekende mensen en honden (als hij aangelijnd is) vond hij lastig. We probeerde hem hierbij te helpen/managen.


In Juni 2023 is Bono (Engelse Cocker Spaniël) bij ons gekomen. Een vrolijke, actieve pup die graag met zijn neus werkt. 


Ik hou erg van de natuur, wandelen, geocachen, lezen en vooral veel met honden bezig zijn.

Als jong meisje kreeg ik al mijn eigen hond een Engelse Cocker Spaniël, ik heb nog steeds een zwak voor dit ras. Mijn droom was/is om blindengeleidehonden te trainen. Wie weet gaat dat nog eens gebeuren.


De opleiding voor instructeur heb ik bij O en O gevolgd. Later toen ik met balans en coördinatie in aanraking kwam heb ik hier ook een speciale instructeurs opleiding voor gedaan bij Sam Turner.

Je vindt mij dan ook bij haar op de website als gecertificeerd balans en coördinatie instructeur.

Dit heeft voor mij echt een ommekeer in mijn leven gebracht en is nu een grote passie van mij. Vandaar ook het opstarten van Dog body balance.

De afgelopen 10+ jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven aan hondeneigenaren bij diverse hondenscholen. Hier kwam al snel naar voren dat ik de balans en coördinatie het leukste vind om te doen.  Ook heb ik Sam geholpen bij grote evenementen en demo’s zoals Animal event, lezingen en bij de lessen/workshops.  Ik ben Sam dan ook heel dankbaar voor deze leer mogelijkheden.